O nama

Iza agencije Eco Design Studio group je 17 godina uspešnog poslovnog iskustva u oblasti marketinga i advertajzinga. Svojim klijentima, preduzeće moze ponuditi:

  • ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.
  • ECO Design Studio se bavi uređenjem najvećeg i najsadržajnijeg portala u službi lepote i online prodaje kozmetičkih i proizvoda za negu kose: www.saloninfo.rs.
  • Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu.
  • U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis Kozmo koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.
  • Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.


HORECA program

Od 2018. godine Eco Design Studio group počinje da se bavi trgovinom suhomesnatih proizvoda i proizvoda od svežeg mesa.

Pažljivim odabirom partnera Eco Design Studio group je mogućnosti da ponudi konstantan kvalitet i količine.

Sva roba je sertifikovana standardom HACCP što je Međunarodni sertifikat o primeni sistema i pravila za zdravstvenu bezbednost proizvoda. Poslovni procesi – proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija odvijaju se u skladu sa standardom ISO 9001:2008. Određeni proizvodi imaju i HALAL standard.

Sertifikat HACCP

U ponudi se između ostalog izdvaja Suvi crnogorski pršut, kao najpoznatiji crnogorski delikates, ali i pečenica, suvi vrat, pančeta, goveđa pršuta, sudžuk i kulen...

Eco Design Studio group nudi i sveže proizvode vrhunskog kvaliteta od ANGUS junadi - prepoznatljivi ukus burgera, stekove, šnicle i ramstek.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.


Crnogorski pršut
Crnogorski pršut Delikates koji se proizvodi od butova kvalitetnih mesnatih svinja. Tradicionalna tehnologija, koja podrazumeva usoljavanje mesa čistom morskom solju, ograničeno dimljenje isključivo na dimu bukovog drveta filtriranom kroz kamene ploče, sušenje na čistom vazduhu minimum 12 meseci, garantuje neponovljiv kvalitet i jedinstven ukus.


Pančeta
Pančeta Viskokvalitetan proizvod koji odlikuje izbalansiran odnos masnog tkiva i mesa, usoljen i sušen 45 dana, prema tradicionalnom receptu.


Pečenica
Pačenica Blago dimljena visokokvalitetna svinjetina, koju odlikuje meko meso od celog mišića leđa (svinjskog karea), pripremljena je primenom tradicionalnog metoda usoljavanja, dimljenja i sušenja na svežem vazduhu i bukovom drvetu. Vreme potrebno za sazrevanje je 45 dana.


Svinjski vrat
Svinjski vrat Proizvod blago dimljenog visokokvalitetnog svinjskog vrata, prošaran masnoćom, a napravljen korišćenjem tradicionalnog metoda usoljavanja, dimljenja i sušenja na svežem vazduhu i bukovom drvetu, a sa vremenom potrebnim za sazrevanje od 90 dana.


Goveđi pršut
Goveđi pršut Napravljen od krupnih mišića najkvalitetnijeg goveđeg mesa. Proizveden tradicionalnom tehnologijom, garantuje vrhunski proizvod.


Black Angus
Black Angus Sveži proizvodi vrhunskog kvaliteta od black angus junadi. Prepoznatljivi ukus burgera, stekova, šnicli...


Osnovne informacije o preduzeću

Eco Design Studio group d.o.o.

Adresa: Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd

Telefoni:

011/3284-149
011/3284-126
011/3284-217

Email: kosta@saloninfo.org

Tip organizacije: Preduzeće u privatnom vlasništvu
Osnivač i direktor: Kosta Maksimović