O nama

Iza agencije Eco Design Studio group je 17 godina uspešnog poslovnog iskustva u oblasti marketinga i advertajzinga. Svojim klijentima, preduzeće moze ponuditi:

  • ECO Design Studio group je organizator sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza”, koji po broju izlagača i posetilaca, kao i po kvalitetu ponude, spada u najveću manifestaciju ovog tipa na području cele Centralne i Istočne Evrope.
  • ECO Design Studio se bavi uređenjem najvećeg i najsadržajnijeg portala u službi lepote i online prodaje kozmetičkih i proizvoda za negu kose: www.saloninfo.rs.
  • Kreativni tim ECO Design Studio production-a "odgovoran" je za proizvodnju emisije, koja je razlog zašto brojni gledaoci ostaju ispred malih ekrana. TV emisija Kozmo, magazin o lepoti i zdravom životu.
  • U okviru delatnosti izdavaštva ECO Design Studio group uređuje i izdaje specijalizovani časopis Kozmo koji je namenjen profesionalnim kozmetičarima i frizerima, kao i onima koji se bave proizvodnjom ili prodajom kozmetike i kozmetičke opreme.
  • Usluge oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima, usluge grafičkog dizajna, konsaltinga, media planiranja, media bayinga i media monitoringa.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.


HORECA program

Od 2018. godine Eco Design Studio group počinje da se bavi trgovinom suhomesnatih proizvoda i proizvoda od svežeg mesa.

Pažljivim odabirom partnera Eco Design Studio group je mogućnosti da ponudi konstantan kvalitet i količine.

Sva roba je sertifikovana standardom HACCP što je Međunarodni sertifikat o primeni sistema i pravila za zdravstvenu bezbednost proizvoda. Poslovni procesi – proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija odvijaju se u skladu sa standardom ISO 9001:2008. Određeni proizvodi imaju i HALAL standard.

U ponudi se između ostalog izdvaja Suvi crnogorski pršut, kao najpoznatiji crnogorski delikates, ali i pečenica, suvi vrat, pančeta, goveđa pršuta, sudžuk i kulen...

Eco Design Studio group nudi i sveže proizvode vrhunskog kvaliteta od ANGUS junadi - prepoznatljivi ukus burgera, stekove, šnicle i ramstek.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.


Osnovne informacije o preduzeću

Eco Design Studio group d.o.o.

Adresa: Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd

Telefoni:

011/3284-149
011/3284-126
011/3284-217

Email: kosta@saloninfo.org

Tip organizacije: Preduzeće u privatnom vlasništvu
Osnivač i direktor: Kosta Maksimović